Cine sunt eu

Credinta mea despre mine ca om, apartinand societatii in care traiesc, este ca am de lasat o mostenire, am de lasat o urma fizica, prin munca mea, si o urma in sufletul fiecarui om cu care interactionez. In mine, este o stransa legatura intre a fi, a gandi si a face. Am descoperit ca se numeste autenticitate. Ea se traduce prin: a fi corecta, explicita, exacta, prin a avea relatii de tip win-win, prin a vrea egalitate si evolutie, prin onestitate, corectitudine si exprimarea ei, loialitate, bunatate si compasiune. Acesta este startul meu pentru o relatie de parteneriat solida.

Ce ma defineste in fiecare celula a mea este simplitatea si claritatea. Fara ele, eu nu functionez; astfel, oricat de complicate ar parea unele lucruri, stau si le intorc pe fiecare fata incat sa ajung la radacina lor si sa le pot reda in forma cea mai simpla cu putinta. Informatia sa fie clara pentru oricine ar intra intr-o sala plina cu oameni unde aude pentru prima oara ceva si sa priceapa despre ce este vorba. Acesta este crezul meu.

Sunt inginer constructor, cu urmatoarea pregatire profesionala:

2001-2006 – inginer constructor, Univeristatea Tehnica din Cluj-Napoca

2004 – program universitar de schimb de experienta cu Windesheim University, Zwolle, Olanda

2006-2008 – master in domeniul resurselor de ape – Managementul resurselor de ape

2011 – certificare project manager, Eurocor –The European School of Correspondence Courses

2013 – diploma diriginte de santier, cladiri clasa de importanta C; field – domenii/subdomenii 2.2, Ministerul dezvoltarii regionale si a Turismului

2019 – certificare PMP, PMI Project Management Institute, Pennsylvania, USA

Latura mea intrinseca am slefuit-o prin urmatoarele cursuri:

2014, decembrie, Bucuresti, Money Masterclass Citycamp, Andy Szekely

2015, iunie, Cluj-Napoca, Essence Process – curs Relatii

2016, octombrie, Cluj-Napoca, Essence Process – curs Foundation

2017, mai, Londra, Dr. John DeMartini – Breakthrough Experience

2017, mai, Cluj-Napoca, Essence Process – curs Advance

2017, noiembrie, Cluj-Napoca, Essence Process – curs Foundation

2018, mai-iunie-iulie, Romania, Essence Process – curs Leadership

2019, iulie, Medias, Essence Process – Retreat

2019, octombrie, Cluj-Napoca, Essence Process – capitan de echipa curs Relations

2020, ianuarie, Vietnam, Essence Process – Retreat

Referitor la viata mea activa in constructii, mai jos se regasesc principalele proiecte la care am participat:

Lucrand pentru Con-a SRL, Sibiu:

Manager de contract pentru „Centru logistic A 1 i” (Mobexpert) Bolintin Deal, Bucuresti

Manager de contract adjunct pentru „Lucrari de proiectare si executie „Stadion la standarde internationale” Cluj-Napoca”, Cluj ARENA (august 2009 – 01 septembrie 2010)

Manager de contract pentru „Lucrari de proiectare si executie „Stadion la standarde internationale” Cluj-Napoca” (01 septembrie 2010 – 30 septembrie 2011)

Manager de contract pentru „Proiectarea si executia lucrarilor de amenajari exterioare la Stadionul din Municipiul Cluj-Napoca, Aleea Parcului F.N.” Cluj-Napoca (01 august 2011 – 30 Septembrie 2011)

Lucrand pentru CONfirm Constructii SRL, Cluj-Napoca:

Responsabil cu calitatea lucrarilor la lucrarea Production Hall – AE, Robert BOSCH SRL, site Jucu, Cluj, Romania (Mai 2012 – Septembrie 2013)

Responsabil cu calitatea lucrarilor la lucrarea Production Hall De Longhi – DeLonghi Romania SRL, Jucu site, Cluj-Napoca, Romania (Octombrie 2013 – August 2014)

Responsabil cu calitatea lucrarilor la lucrarea Building production Hall, Assembling lines, Logistic and Industrial Annexe “NAG3, Sebes site, SC Star Assembly SRL, Alba district (Septembrie 2014 – Iulie 2015)

Lucrand in colaborare cu CONfirm Constructii SRL cu firma proprie, Radulescu Management Consulting SRL:

Manager de proiect si diriginte de santier pentru „Construire cladire de birouri S+P+5E+E retras si amenajari exterioare”, Cluj-Napoca, Traian 34, Cluj – SC STRATEC BIOMEDICAL SRL (Ianuarie – Octombrie 2016)

Manager de proiect si diriginte de santier pentru „EXTINDERE FACILITATI DE PRODUCTIE SI DEPOZITARE, RELUARE PROCES DE AUTORIZARE CORP 102 SI ORGANIZARE DE SANTIER AFERENTA”, Comuna Jucu, loc. Jucu-Herghelie, str. Leonardo Da Vinci, nr.1, jud. Cluj – SC DeLonghi Romania SRL; (Octombrie 2016 – Decembrie 2017)

Diriginte de santier pentru “Modificari interioare centru commercial” Kaufland, Marasti, str Fabricii, nr12, Cluj-Napoca, Cluj, Romania (Mai 2019 – Martie 2020)

Manager de proiect si diriginte de santier pentru “CONSTRUIRE CENTRU DE CERCETARE, FAZA I DE DEZVOLTARE, CLADIRE CU FUNCTIUNI MIXTE SI PARCAJ SUBTERAN S+P+6E+Et, AMENAJARI EXTERIOARE, IMPREJMUIRE TEREN, ORGANIZARE DE SANTIER”, Jud. Cluj, Cluj-Napoca, str. Constanta, nr.30-34 – SC ROBERT BOSCH SRL (Ianuarie 2018 – Martie 2020)